Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPB United ag fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varthis verovert de bal door een tackle van achteren. Varthis passt de bal zonder na te denken. Depountis rent richting de bal. Depountis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dragatsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsopoulos passt de bal met de wreef. Nydriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydriotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsitsopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Darlas rent richting de bal. Darlas schiet op doel. Anthimidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Darlas rent richting de bal. Darlas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dragatsis de bal. Nydriotis is nu in balbezit. Nydriotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 41%, ag fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPB United - ag fc 0:0

48e minuut.
Karras verovert de bal door een tackle van achteren. Karras geeft de bal voor. Papalexopoulos rent richting de bal. Depountis is nu in balbezit. Depountis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kafasis verovert de bal door een tackle van achteren. Kafasis probeert naar een medespeler te passen. Nydriotis rent richting de bal. Nydriotis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodokanakis de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Varthis de bal. Olybios onderschept slim de pass. Olybios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kafasis is nu in balbezit. Karadimos rent richting de bal. Kafasis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kafasis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 44%, ag fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPB United - ag fc 0:0