Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thrilosfc ΑΕΛ 1964
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Sapanis geeft een lange en hoge pass. Dimitropoulos probeert de bal aan de voet te houden. Stylianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiforos rent richting de bal. Tsiforos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Anodinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias rent richting de bal. Togias probeert naar een medespeler te passen. Kefallinos rent richting de bal. Kefallinos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tzerefos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Georgiou komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Sapanis speelt de bal door. Zalmas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prasinos de bal. Georgiou rent richting de bal. Georgiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thrilosfc - ΑΕΛ 1964 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrilosfc 64%, ΑΕΛ 1964 36%.
thrilosfc - ΑΕΛ 1964 0:1

54e minuut.
Tsiforos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dardamanis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Goulandris onderschept slim de pass. Sapanis met een sublieme pass. Kefallinos is nu in balbezit. Anodinos is nu in balbezit. Anodinos draait met de bal, schiet en ... Remoundos bokst de bal weg.

68e minuut.
Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liakos onderschept slim de pass. Liakos passt de bal zonder na te denken. Dardamanis is nu in balbezit. Dardamanis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Syssovitis heeft problemen om de bal te vangen. Vitalis is nu in balbezit. Nakas rent richting de bal. Vitalis verovert de bal door een tackle van achteren. Vitalis draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrilosfc 61%, ΑΕΛ 1964 39%.
thrilosfc - ΑΕΛ 1964 0:1