Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΛ 1964 thrilosfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Togias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sapanis komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Anodinos is nu in balbezit. Anodinos probeert naar een medespeler te passen. Niarchos bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos schiet op doel. Livathinos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΕΛ 1964 - thrilosfc 0:1

21e minuut.
Liakos met een snelle inworp. Georgiou geeft een lange en hoge pass. Glikos heeft problemen om de bal te vangen. Tzerefos rent richting de bal. Tzerefos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Nakas de bal. Anodinos is nu in balbezit. Anodinos speelt de bal door. Klungelig pakt Niarchos de bal. Niarchos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Livathinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grammenos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anodinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anodinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grammenos onderschept slim de pass. Grammenos geeft de bal voor. Prasinos rent richting de bal. Prasinos geeft een hoge lob. Niarchos krijgt zijn hoofd ertegen. Remoundos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Prasinos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glikos met een snelle inworp. Klungelig pakt Georgiou de bal. Georgiou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΛ 1964 54%, thrilosfc 46%.
ΑΕΛ 1964 - thrilosfc 0:1

60e minuut.
Tsakalidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Liakos de bal. Kontizas met een sublieme pass. Georgiou is nu in balbezit. Georgiou geeft de bal voor. Tobazis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tzerefos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzerefos haalt uit met een fantastische trap. Prasinos rent richting de bal. Tzerefos rent richting de bal. Tzerefos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΕΛ 1964 - thrilosfc 1:1

89e minuut.
Kontizas rent richting de bal. Kontizas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kazantzakis de bal onder controle te krijgen. Tzerefos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzerefos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΛ 1964 49%, thrilosfc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΕΛ 1964 - thrilosfc 1:1