Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ag fc ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Fragias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vomvolakis rent richting de bal. Fragias begaat een overtreding. Fragias krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis geeft een lange en hoge pass. Depountis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Karras de bal onder controle te krijgen. Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou passt de bal in één keer door. Daar is Kourtidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourtidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chrysomallis trapt de bal weg van het doel. Dragatsis kopt de bal weg. Daar is Anthimidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourtidis is nu in balbezit. Kourtidis haalt uit met een fantastische trap. Kioris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dragatsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragatsis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kourtidis de bal. Kourtidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Floros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floros geeft de bal voor. Chrysomallis probeert wanhopig de bal te grijpen. Depountis bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ag fc - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ag fc 46%, ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 54%.
ag fc - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:0

51e minuut.
Varthis geeft de bal voor. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros speelt de bal door. Depountis bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis schiet op doel. Chrysomallis bokst de bal weg.

78e minuut.
Theocharis rent richting de bal. Theocharis passt de bal zonder na te denken. Dragatsis heeft problemen om de bal te vangen. Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Papavasiliou de bal. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis passt de bal met de wreef. Depountis is nu in balbezit. Depountis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ag fc 57%, ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 43%.
ag fc - ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1:0