Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPB United thrilosfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kontizas geeft de bal voor. Pouliakos probeert de bal met de borst te controleren. Togias maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Togias moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Togias schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Olybios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontizas. Olybios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karadimos met een snel genomen vrije trap. Nydriotis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tobazis probeert naar een medespeler te passen. Kogias kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazantzakis de bal. Nydriotis rent richting de bal. Nydriotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Goulandris geeft een hoge lob. Anodinos kopt de bal weg. Koudounas heeft problemen om de bal te vangen. Kefallinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefallinos haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - thrilosfc 0:1

33e minuut.
Kogias passt de bal met de wreef. Nydriotis rent richting de bal. Olybios rent richting de bal. Nydriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydriotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPB United - thrilosfc 1:1

38e minuut.
Doxopoulos is nu in balbezit. Doxopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kefallinos de bal. Kefallinos haalt uit met een fantastische trap. Charitodiplomenos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPB United - thrilosfc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 58%, thrilosfc 42%.
SPB United - thrilosfc 1:2

54e minuut.
Pouliakos kopt de bal weg. Kontizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olybios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olybios krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Koudounas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stylianopoulos met een snelle inworp. Anodinos is nu in balbezit. Anodinos draait met de bal, schiet en ... Charitodiplomenos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kefallinos de bal. Charitodiplomenos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sapanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogias verovert de bal door een tackle van achteren. Kogias passt de bal zonder na te denken. Nydriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydriotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPB United 34%, thrilosfc 66%.
SPB United - thrilosfc 1:2