Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ Skendrebeu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Kontodimos geeft de bal voor. Inworp. Dragonias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christodoulakis rent richting de bal. Christodoulakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou passt de bal in één keer door. Kourtidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudoukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foudoukidis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Chatzinikolaou met een snelle inworp. Klungelig pakt Foudoukidis de bal. Foudoukidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Benetatos de bal onder controle te krijgen. Dimaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 60%, Skendrebeu 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ - Skendrebeu 0:0

46e minuut.
Foudoukidis speelt de bal door. Kourtidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetatos rent richting de bal. Kourtidis onderschept slim de pass. Kourtidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Christodoulakis is nu in balbezit. Papavasiliou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christodoulakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabantias met een snel genomen vrije trap. Pantermarakis geeft een lange en hoge pass. Tsilivigos heeft problemen om de bal te vangen. Dragonias is nu in balbezit. Dragonias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Theocharis probeert naar een medespeler te passen. Kourtidis is nu in balbezit. Foudoukidis rent richting de bal. Kourtidis is nu in balbezit. Kourtidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Zabantias de bal. Foudoukidis rent richting de bal. Foudoukidis passt de bal met de wreef. Kourtidis is nu in balbezit. Kourtidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Christodoulakis de bal. Peridis rent richting de bal. Peridis passt de bal zonder na te denken. Kousoulakis is nu in balbezit. Kousoulakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Peridis speelt de bal door. Pantermarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cholis. Pantermarakis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pantermarakis kan niet meer verder spelen. Giaourtelis komt het veld opgelopen. Zabantias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zabantias geeft een lange en hoge pass. Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias geeft een lange en hoge pass. Kousoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousoulakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ - Skendrebeu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 51%, Skendrebeu 49%.
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ - Skendrebeu 0:1