Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bills city ag fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Dragatsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitsioudis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karras. Karras krijgt een gele kaart. Gitsioudis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varthis heeft problemen om de bal te vangen. Gitsioudis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Papafanis met een snelle inworp. Gitsioudis is nu in balbezit. Karras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gitsioudis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gitsioudis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
bills city - ag fc 1:0

21e minuut.
Kioris met een sublieme pass. Giakos kopt de bal weg. Anthimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitsioudis onderschept slim de pass. Gitsioudis haalt uit met een fantastische trap. Kioris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Christopoulos met een snelle inworp. Varthis rent richting de bal. Gitsioudis onderschept slim de pass. Gitsioudis geeft een lange en hoge pass. Kioris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koliatsos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Karras met een sublieme pass. Farmakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakis met een sublieme pass. Depountis rent richting de bal. Depountis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bills city - ag fc 1:1

32e minuut.
Kafasis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Depountis is nu in balbezit. Okstsambos bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis onderschept slim de pass. Depountis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Felekidis trapt de bal weg. Giakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Dragatsis de bal. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bills city 41%, ag fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bills city - ag fc 1:1

57e minuut.
Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Depountis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kammenakis. Kammenakis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Giakos speelt de bal door. Kammenakis rent richting de bal. Varthis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kammenakis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kammenakis kan niet meer verder spelen. Grammozis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Grammozis rent richting de bal. Grammozis geeft een lange en hoge pass. Dragatsis rent richting de bal. Koliatsos verovert de bal door een tackle van achteren. Koliatsos geeft een lange en hoge pass. Kioris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bills city 31%, ag fc 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bills city - ag fc 1:1