Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vasilis club kristian
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Akritidis rent richting de bal. Skordos begaat een overtreding. Akritidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anastasakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ktenas met een sublieme pass. Mandilaras kopt de bal weg. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tsirigotakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Andrikopoulos passt de bal met de wreef. Karabesinis rent richting de bal. Deliezas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deliezas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chrisafis onderschept slim de pass. Chrisafis geeft de bal voor. Lazopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Tsirigotakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - kristian 1:0

23e minuut.
Veakis geeft een lange en hoge pass. Karatziobalis rent richting de bal. Karatziobalis passt de bal in één keer door. Daar is Ieremiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 43%, kristian 57%.
vasilis club - kristian 1:0

61e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Chrisafis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papadogiannakis. Papadogiannakis krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Veakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandilaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandilaras geeft een hoge lob. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Tsirigotakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - kristian 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 33%, kristian 67%.
vasilis club - kristian 2:0