Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kristian vasilis club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Karatziobalis rent richting de bal. Met opzet legt Stratakis zijn tegenspeler op de grond. Karatziobalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papadogiannakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ieremiadis heeft problemen om de bal te vangen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kotzias speelt de bal door. Papadogiannakis probeert de bal met de borst te controleren. Mandilaras onderschept slim de pass. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Andrikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Andrikopoulos passt de bal met de wreef. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas schiet op doel. De bal raakt de paal. Tsirigotakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Lagos de bal. Stratakis onderschept slim de pass. Stratakis met een sublieme pass. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Veakis de bal. Kotzias is nu in balbezit. Kotzias geeft een lange en hoge pass. Ieremiadis rent richting de bal. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kristian - vasilis club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristian 48%, vasilis club 52%.
kristian - vasilis club 1:0

57e minuut.
Akritidis geeft een hoge lob. Panormitis probeert de bal aan de voet te houden. Ieremiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ieremiadis draait met de bal, schiet en ... Ktenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kristian - vasilis club 2:0

58e minuut.
Papadogiannakis passt de bal zonder na te denken. Ieremiadis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrikopoulos. Andrikopoulos krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Panormitis kopt de bal weg. Papadogiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratakis begaat een overtreding. Stratakis krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Anastasakos speelt de bal door. Deliezas is nu in balbezit. Deliezas geeft een hoge lob. Karatziobalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatziobalis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristian 42%, vasilis club 58%.
kristian - vasilis club 2:0