Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eordaikos THYELA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Fyssoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyssoun geeft de bal voor. Foukakis rent richting de bal. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Vichos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zigouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis begaat een overtreding. Venetis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Foukakis schiet op doel. Sigris kopt de bal weg. Pilikas kan de bal niet met de borst controleren. Foukakis rent richting de bal. Foukakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paparounas kopt de bal weg. Maximos is nu in balbezit. Asimos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maximos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maximos kan niet meer verder spelen. Ninios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eordaikos 51%, THYELA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eordaikos - THYELA 0:0

47e minuut.
Asimos met een sublieme pass. Ninios is nu in balbezit. Paparounas met een sublieme pass. Bonanos is nu in balbezit. Bonanos draait met de bal, schiet en ... Kontominas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Savoidakis geeft een lange en hoge pass. Foukakis rent richting de bal. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis haalt uit met een fantastische trap. Zaimis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eordaikos - THYELA 0:1

66e minuut.
Tsiligiridis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bonanos is nu in balbezit. Asimos is nu in balbezit. Zaradoukas begaat een overtreding. Zaradoukas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rosidis passt de bal in één keer door. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis probeert naar een medespeler te passen. Foukakis rent richting de bal. Foukakis haalt uit met een fantastische trap. Zaimis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eordaikos 52%, THYELA 48%.
eordaikos - THYELA 0:1