Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MatrixAE barcelona.f.c1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetsos is nu in balbezit. Patetsos probeert naar een medespeler te passen. Provataris is nu in balbezit. Provataris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MatrixAE - barcelona.f.c1 1:0

24e minuut.
Panakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Limniatis rent richting de bal. Limniatis passt de bal met de wreef. Tzoumerkas rent richting de bal. Tzoumerkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kokondroulis probeert naar een medespeler te passen. Nebegleras is nu in balbezit. Nebegleras met een sublieme pass. Tzoumerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumerkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatrixAE 48%, barcelona.f.c1 52%.
MatrixAE - barcelona.f.c1 1:0

46e minuut.
Tzoumerkas met een sublieme pass. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetsos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patetsos krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Tzoumerkas is nu in balbezit. Panakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzoumerkas de bal. Nebegleras rent richting de bal. Nebegleras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Thomopoulos is nu in balbezit. Provataris rent richting de bal. Thomopoulos onderschept slim de pass. Patetsos is nu in balbezit. Patetsos haalt uit met een fantastische trap. Dellas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vokolos passt de bal zonder na te denken. Tzoumerkas controleert de bal met de borst. Panakis probeert naar een medespeler te passen. Patetsos rent richting de bal. Patetsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MatrixAE - barcelona.f.c1 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatrixAE 43%, barcelona.f.c1 57%.
MatrixAE - barcelona.f.c1 2:0