Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vasilis club eordaikos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Stratakis kan de bal niet met de borst controleren. Asimos onderschept slim de pass. Bonanos rent richting de bal. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrikopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrieloglou onderschept slim de pass. Gavrieloglou speelt de bal door. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stratakis met de inworp. Gavrieloglou rent richting de bal. Paparounas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paparounas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Zigouris verovert de bal door een tackle van achteren. Zigouris speelt de bal door. Bonanos rent richting de bal. Asimos rent richting de bal. Asimos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mandilaras is nu in balbezit. Mandilaras probeert naar een medespeler te passen. Moschos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Petaloudas rent richting de bal. Zigouris rent richting de bal. Petaloudas begaat een overtreding. Petaloudas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 40%, eordaikos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vasilis club - eordaikos 0:0

47e minuut.
Kaminaridis rent richting de bal. Andrikopoulos met een sublieme pass. Zigouris probeert de bal aan de voet te houden. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mandilaras heeft problemen om de bal te vangen. Mandilaras passt de bal met de wreef. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moschos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mandilaras passt de bal met de wreef. Petaloudas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilikas. Pilikas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Skordos geeft de bal voor. Mandilaras rent richting de bal. Mandilaras schiet op doel. Klungelig pakt Petaloudas de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - eordaikos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 41%, eordaikos 59%.
vasilis club - eordaikos 1:0