Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vasilis club THYELA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Zlatanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polykandriotis met een snelle inworp. Daar is Venetis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venetis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maximos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaradoukas is nu in balbezit. Mandilaras maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mandilaras moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mandilaras schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Skordos kopt de bal weg. Foukakis probeert de bal met de borst te controleren. Stratakis rent richting de bal. Foukakis verovert de bal door een tackle van achteren. Foukakis haalt uit met een fantastische trap. Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - THYELA 0:1

22e minuut.
Karabesinis rent richting de bal. Karabesinis geeft de bal voor. Veakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stratakis rent richting de bal. Venetis verovert de bal door een tackle van achteren. Foukakis is nu in balbezit. Venetis rent richting de bal. Venetis draait met de bal, schiet en ... Ktenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kontominas trapt de bal weg. Zaradoukas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Skordos de bal onder controle te krijgen. Venetis speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ktenas speelt de bal door. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosidis is nu in balbezit. Petaloudas onderschept slim de pass. Petaloudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maximos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andrikopoulos de bal. Andrikopoulos passt de bal zonder na te denken. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Savoidakis met de inworp. Venetis is nu in balbezit. Venetis geeft een hoge lob. Daar is Domvriadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 58%, THYELA 42%.
vasilis club - THYELA 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polykandriotis met de inworp. Stratakis probeert naar een medespeler te passen. Foukakis rent richting de bal. Foukakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - THYELA 0:2

53e minuut.
Stratakis passt de bal zonder na te denken. Andrikopoulos rent richting de bal. Andrikopoulos geeft een hoge lob. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Foukakis is nu in balbezit. Foukakis draait met de bal, schiet en ... Ktenas speelt de bal door. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vasilis club - THYELA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vasilis club 51%, THYELA 49%.
vasilis club - THYELA 1:2