Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THYELA vasilis club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mandilaras is nu in balbezit. Tsiligiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiligiridis speelt de bal door. Savoidakis rent richting de bal. Savoidakis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foukakis is nu in balbezit. Foukakis haalt uit met een fantastische trap. Ktenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Panormitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THYELA - vasilis club 1:0

15e minuut.
Skordos met een sublieme pass. Tsiligiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandilaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandilaras krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Veakis kopt de bal weg. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Panormitis is nu in balbezit. Venetis verovert de bal door een tackle van achteren. Venetis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
THYELA - vasilis club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 54%, vasilis club 46%.
THYELA - vasilis club 2:0

57e minuut.
Skordos passt de bal in één keer door. Rosidis is nu in balbezit. Venetis met een sublieme pass. Foukakis is nu in balbezit. Foukakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rosidis geeft een hoge lob. Skordos is nu in balbezit. Savoidakis maakt een afschuwelijke overtreding. Savoidakis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mandilaras is nu in balbezit. Petaloudas is nu in balbezit. Mandilaras rent richting de bal. Mandilaras schiet op doel. Bouras probeert de bal aan de voet te houden. Kontominas bokst de bal weg.

78e minuut.
Rosidis passt de bal met de wreef. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis passt de bal met de wreef. Foukakis is nu in balbezit. Foukakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Maximos onderschept slim de pass. Maximos speelt de bal door. Andrikopoulos geeft een hoge lob. Mandilaras is nu in balbezit. Mandilaras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
THYELA - vasilis club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 33%, vasilis club 67%.
THYELA - vasilis club 2:1