Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kristian MatrixAE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ieremiadis heeft problemen om de bal te vangen. Limniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ieremiadis onderschept slim de pass. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap. Aiginitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Anastasakos kopt de bal weg. Papadogiannakis is nu in balbezit. Tsiantakis begaat een overtreding. Tsiantakis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Giorikas kopt de bal weg. Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limniatis is nu in balbezit. Lagos onderschept slim de pass. Lagos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristian 34%, MatrixAE 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kristian - MatrixAE 0:0

46e minuut.
Provataris passt de bal zonder na te denken. Aiginitis is nu in balbezit. Aiginitis geeft een hoge lob. Patetsos kan de bal niet met de borst controleren. Patetsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Provataris kopt de bal weg. Papadogiannakis probeert de bal aan de voet te houden. Patetsos is nu in balbezit. Provataris rent richting de bal. Provataris haalt uit met een fantastische trap. Tsirigotakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patetsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kristian - MatrixAE 0:1

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Nebegleras de bal onder controle te krijgen. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos maakt een afschuwelijke overtreding. Lagos krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tsiantakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiantakis passt de bal in één keer door. Patetsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetsos schiet op doel. Provataris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

71e minuut.
Tsiantakis onderschept slim de pass. Papadogiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Papadogiannakis met een sublieme pass. Patetsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kristian 61%, MatrixAE 39%.
kristian - MatrixAE 0:1