Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanaThinAikosc F.c eordaikos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Arapis onderschept slim de pass. Arapis geeft een hoge lob. Sigris geeft de bal voor. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vourexakis probeert de bal met de borst te controleren. Karagiorgis rent richting de bal. Met opzet legt Ahlioptas zijn tegenspeler op de grond. Karagiorgis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vourexakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ahlioptas probeert naar een medespeler te passen. Asimos rent richting de bal. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos onderschept slim de pass. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Ahlioptas de bal. Pilikas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karagiorgis. Karagiorgis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanaThinAikosc F.c 54%, eordaikos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PanaThinAikosc F.c - eordaikos 0:0

71e minuut.
Giatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas is nu in balbezit. Giatas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giatas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Giatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giatas geeft de bal voor. Chatzikyriakos kopt de bal weg. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos schiet op doel. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanaThinAikosc F.c 45%, eordaikos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PanaThinAikosc F.c - eordaikos 0:0