Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona.f.c1 eordaikos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Sigris is nu in balbezit. Melissanidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigris raakt geblesseerd tijdens het duel. Zigouris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ahlioptas kopt de bal weg. Katsikokeris probeert de bal aan de voet te houden. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Paparounas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asimos rent richting de bal. Asimos met een sublieme pass. Paparounas rent richting de bal. Paparounas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dellas geeft een hoge lob. Paparounas kopt de bal weg. Daar is Bonanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asimos rent richting de bal. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona.f.c1 43%, eordaikos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona.f.c1 - eordaikos 0:0

58e minuut.
Sigris onderschept slim de pass. Tzoumerkas onderschept slim de pass. Tzoumerkas speelt de bal door. Nebegleras rent richting de bal. Nebegleras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moschos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melissanidis met een snelle inworp. Manis rent richting de bal. Manis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Melissanidis met een sublieme pass. Moschos heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumerkas rent richting de bal. Tzoumerkas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moschos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona.f.c1 - eordaikos 1:0

88e minuut.
Katsikokeris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ahlioptas met de inworp. Asimos is nu in balbezit. Asimos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona.f.c1 52%, eordaikos 48%.
barcelona.f.c1 - eordaikos 1:0