Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THYELA barcelona.f.c1
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Tsiligiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolos verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolos passt de bal in één keer door. Tzoumerkas is nu in balbezit. Tzoumerkas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzoumerkas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzoumerkas speelt de bal door. Nebegleras rent richting de bal. Nebegleras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Galanopoulos is nu in balbezit. Galanopoulos passt de bal zonder na te denken. Kokondroulis heeft problemen om de bal te vangen. Foukakis is nu in balbezit. Foukakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Korovesis geeft een lange en hoge pass. Galanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanopoulos geeft een hoge lob. Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THYELA - barcelona.f.c1 1:0

42e minuut.
Rosidis is nu in balbezit. Nebegleras verovert de bal door een tackle van achteren. Tzoumerkas is nu in balbezit. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebegleras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Korovesis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzoumerkas de bal. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebegleras draait met de bal, schiet en ... Kontominas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 62%, barcelona.f.c1 38%.
THYELA - barcelona.f.c1 1:0

57e minuut.
Maximos geeft een hoge lob. Savoidakis kopt de bal weg. Foukakis heeft problemen om de bal te vangen. Poursanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poursanidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Foukakis met een sublieme pass. Polykandriotis is nu in balbezit. Polykandriotis passt de bal in één keer door. Poursanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poursanidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 56%, barcelona.f.c1 44%.
THYELA - barcelona.f.c1 1:0