Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona.f.c1 THYELA
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Korovesis probeert naar een medespeler te passen. Nebegleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebegleras met een sublieme pass. Tzoumerkas heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumerkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Venetis probeert naar een medespeler te passen. Foukakis heeft problemen om de bal te vangen. Korovesis is nu in balbezit. Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tsiligiridis probeert naar een medespeler te passen. Venetis heeft problemen om de bal te vangen. Venetis passt de bal in één keer door. Foukakis rent richting de bal. Foukakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Galanopoulos de bal. Tzoumerkas met een sublieme pass. Kousas heeft problemen om de bal te vangen. Galanopoulos rent richting de bal. Galanopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona.f.c1 62%, THYELA 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona.f.c1 - THYELA 0:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dellas met een harde bal richting middenveld. Tsiligiridis kopt de bal weg. Venetis is nu in balbezit. Venetis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venetis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Venetis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona.f.c1 - THYELA 0:1

78e minuut.
Thomopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polykandriotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venetis rent richting de bal. Venetis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Galanopoulos passt de bal zonder na te denken. Tzoumerkas rent richting de bal. Tsiligiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Nebegleras onderschept slim de pass. Nebegleras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Galanopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korovesis met een snelle inworp. Kousas heeft problemen om de bal te vangen. Kousas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Kontominas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona.f.c1 48%, THYELA 52%.
barcelona.f.c1 - THYELA 0:1