Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanaThinAikosc F.c vasilis club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petaloudas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandilaras neemt de penalty, wat een uithaal! Koutras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zlatanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutroubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutroubis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Laskaridis onderschept slim de pass. Laskaridis probeert naar een medespeler te passen. Koutroubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiorgis is nu in balbezit. Karagiorgis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vourexakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vourexakis passt de bal met de wreef. Domvriadis rent richting de bal. Koutroubis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutroubis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vourexakis geeft een hoge lob. Laskaridis is nu in balbezit. Zlatanos rent richting de bal. Zlatanos geeft een lange en hoge pass. Koutroubis controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stratakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vourexakis onderschept slim de pass. Vourexakis passt de bal zonder na te denken. Karagiorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiorgis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PanaThinAikosc F.c - vasilis club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanaThinAikosc F.c 45%, vasilis club 55%.
PanaThinAikosc F.c - vasilis club 1:0

53e minuut.
Karabesinis met een snelle inworp. Klungelig pakt Andrikopoulos de bal. Andrikopoulos speelt de bal door. Mandilaras is nu in balbezit. Mandilaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Spantidakis passt de bal zonder na te denken. Domvriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutroubis onderschept slim de pass. Karagiorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiorgis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanaThinAikosc F.c - vasilis club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanaThinAikosc F.c 60%, vasilis club 40%.
PanaThinAikosc F.c - vasilis club 2:0