Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:53
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: prendic Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 27974
prendic Filip II Makedonski
leva Tactiek nova
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 22.1
excellent Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Dressnen verovert de bal door een tackle van achteren. Dressnen geeft de bal voor. Kostov rent richting de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Filip II Makedonski 1:0

3e minuut.
Crvenkovski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crvenkovski met een snelle inworp. Dressnen rent richting de bal. Dressnen schiet op doel. Păun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nichols controleert de bal met de borst. Nichols met een sublieme pass. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel. Păun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Filip II Makedonski 2:0

6e minuut.
Aracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre passt de bal met de wreef. Kostov rent richting de bal. Kostov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Petkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichols met de inworp. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Filip II Makedonski 3:0

12e minuut.
Crvenkovski passt de bal in één keer door. Dressnen rent richting de bal. Mihov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Popev geeft een lange en hoge pass. Pauwels kopt de bal weg. Kitinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mihov is nu in balbezit. Mihov geeft de bal voor. Nichols controleert de bal met de borst. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Megleski geeft een lange en hoge pass. Saev heeft problemen om de bal te vangen. Saev geeft een lange en hoge pass. Pauwels kopt de bal weg. Manucharyan probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Crvenkovski is nu in balbezit. Inworp. Crvenkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dressnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dressnen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crvenkovski met de inworp. Dressnen rent richting de bal. Dressnen haalt uit met een fantastische trap. Păun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Filip II Makedonski 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prendic 25%, Filip II Makedonski 75%.
prendic - Filip II Makedonski 4:0

51e minuut.
Crvenkovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Verre de bal. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Kostov rent richting de bal. Kostov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Petkov geeft de bal voor. Inworp. Crvenkovski met een snelle inworp. Dressnen rent richting de bal. Dressnen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nichols kopt de bal weg. Klungelig pakt Popev de bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols passt de bal zonder na te denken. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Păun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Van de Verre passt de bal in één keer door. Crvenkovski is nu in balbezit. Crvenkovski met een sublieme pass. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mihov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manucharyan de bal. Manucharyan geeft een hoge lob. Kostov is nu in balbezit. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rašaikov speelt de bal door. Kostov rent richting de bal. Kostov passt de bal in één keer door. Nichols is nu in balbezit. Nichols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nichols rent richting de bal. Nichols speelt de bal door. Kostov is nu in balbezit. Kostov draait met de bal, schiet en ... Păun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Nichols speelt de bal door. Mihov is nu in balbezit. Mihov speelt de bal door. Dressnen is nu in balbezit. Dressnen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Crvenkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre geeft de bal voor. Dressnen is nu in balbezit. Dressnen haalt uit met een fantastische trap. Păun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Petkov geeft de bal voor. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov passt de bal in één keer door. Dressnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols passt de bal zonder na te denken. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Filip II Makedonski 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prendic 23%, Filip II Makedonski 77%.
prendic - Filip II Makedonski 5:0