Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: FK Emilly Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FK Emilly Dream Team ®™
Normal Tactiek 3-5-2
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Borov speelt de bal door. Nuri kopt de bal weg. Burilli probeert de bal met de borst te controleren. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Burilli heeft problemen om de bal te vangen. Burilli haalt uit met een fantastische trap. Denkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Emilly - Dream Team ®™ 1:0

38e minuut.
Inworp. Grubić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitinov rent richting de bal. Silanov onderschept slim de pass. Silanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kneževiќ rent richting de bal. Denkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kneževiќ raakt geblesseerd tijdens het duel. Burilli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Emilly - Dream Team ®™ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Emilly 46%, Dream Team ®™ 54%.
FK Emilly - Dream Team ®™ 2:0

47e minuut.
Trpkovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Denkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ schiet op doel. Borov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Emilly - Dream Team ®™ 3:0

71e minuut.
Gorceski haalt uit met een fantastische trap. Borov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Denkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Emilly - Dream Team ®™ 4:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpkovski met een snelle inworp. Nuri met een sublieme pass. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Emilly 34%, Dream Team ®™ 66%.
FK Emilly - Dream Team ®™ 4:0