Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vardar Elite 7 Fotball Federation Of Macedonia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Andonov rent richting de bal. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov is nu in balbezit. Panovski rent richting de bal. Panovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stojkov met een harde bal richting middenveld. Gulevski kopt de bal weg. Gogov heeft problemen om de bal te vangen. Trajčev rent richting de bal. Trajčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - Fotball Federation Of Macedonia 0:1

27e minuut.
Gogov rent richting de bal. Gogov met een sublieme pass. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski draait met de bal, schiet en ... Gulevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mangovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andonov springt en kopt de bal. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Panovski kan de bal niet met de borst controleren. Gulevski is nu in balbezit. Panovski verovert de bal door een tackle van achteren. Panovski schiet op doel. Stojkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vardar Elite 7 - Fotball Federation Of Macedonia 1:1

37e minuut.
Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski geeft een lange en hoge pass. Garvanov heeft problemen om de bal te vangen. Antonov is nu in balbezit. Antonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Damevski is nu in balbezit. Damevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sekulovski de bal. Trajčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajčev haalt uit met een fantastische trap. Pascua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 53%, Fotball Federation Of Macedonia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vardar Elite 7 - Fotball Federation Of Macedonia 1:1

70e minuut.
Inworp. Damevski met een snelle inworp. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajčev verovert de bal door een tackle van achteren. Trajčev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski geeft een lange en hoge pass. Zibrecki heeft problemen om de bal te vangen. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pascua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sekulovski is nu in balbezit. Gogov met een sublieme pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski is nu in balbezit. Panovski schiet op doel. Stojkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 52%, Fotball Federation Of Macedonia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vardar Elite 7 - Fotball Federation Of Macedonia 1:1