Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotball Federation Of Macedonia Vardar Elite 7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Damevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski is nu in balbezit. Panovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski met een sublieme pass. Antonov rent richting de bal. Trajčev rent richting de bal. Trajčev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - Vardar Elite 7 1:0

22e minuut.
Sarafov rent richting de bal. Sekulovski onderschept slim de pass. Sekulovski passt de bal met de wreef. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov draait met de bal, schiet en ... Pascua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pankovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pascua trapt de bal weg. Andreev kopt de bal weg. Sekulovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pascua trapt de bal weg. Sekulovski rent richting de bal. Sarafov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarafov krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Andonov rent richting de bal. Suleski onderschept slim de pass. Suleski speelt de bal door. Klungelig pakt Pankovski de bal. Pankovski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 38%, Vardar Elite 7 62%.
Fotball Federation Of Macedonia - Vardar Elite 7 1:0

56e minuut.
Garvanov rent richting de bal. Damevski onderschept slim de pass. Černopeev is nu in balbezit. Damevski verovert de bal door een tackle van achteren. Damevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Andreev geeft een lange en hoge pass. Mangovski rent richting de bal. Mangovski probeert naar een medespeler te passen. Antonov heeft problemen om de bal te vangen. Antonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 39%, Vardar Elite 7 61%.
Fotball Federation Of Macedonia - Vardar Elite 7 1:0