Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teteks over me
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Jovanovski geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Vasilev trapt de bal weg van het doel. Asenov probeert de bal met de borst te controleren. Asenov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torov. Benkovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kostadinov met een snel genomen vrije trap. Daar is Siljanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Torov kopt de bal weg. Simonovski rent richting de bal. Simonovski probeert naar een medespeler te passen. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teteks - over me 0:1

30e minuut.
Georgievski is nu in balbezit. Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Parličev rent richting de bal. Parličev haalt uit met een fantastische trap. Antonov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski geeft een hoge lob. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov draait met de bal, schiet en ... Ignjatovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov probeert naar een medespeler te passen. Parličev probeert de bal met de borst te controleren. Parličev haalt uit met een fantastische trap. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
teteks - over me 0:2

37e minuut.
Merakovski met een sublieme pass. Asenov rent richting de bal. Asenov passt de bal met de wreef. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski haalt uit met een fantastische trap. Ignjatovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Markov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Siljanovski passt de bal zonder na te denken. Maznov rent richting de bal. Jovanovski met een sublieme pass. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teteks 57%, over me 43%.
teteks - over me 0:2

50e minuut.
Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov verovert de bal door een tackle van achteren. Torov met een sublieme pass. Mučitanov is nu in balbezit. Mučitanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teteks - over me 0:3

53e minuut.
Merakovski onderschept slim de pass. Merakovski geeft een hoge lob. Jovanovski kopt de bal weg. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Mučitanov passt de bal in één keer door. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
teteks - over me 0:4

61e minuut.
Torov geeft een hoge lob. Inworp. Jovevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benkovski rent richting de bal. Benkovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Asenov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Markov rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Ignjatovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teteks - over me 1:4

80e minuut.
Kostadinov probeert naar een medespeler te passen. Georgievski rent richting de bal. Georgievski passt de bal in één keer door. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kostadinov geeft een hoge lob. Benkovski kopt de bal weg. Asenov is nu in balbezit. Benkovski rent richting de bal. Benkovski haalt uit met een fantastische trap. Ignjatovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teteks 60%, over me 40%.
teteks - over me 1:4