Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotball Federation Of Macedonia illija
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekulovski met de inworp. Suleski is nu in balbezit. Jovčev onderschept slim de pass. Jovčev geeft een hoge lob. Stojkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sekulovski is nu in balbezit. Sekulovski geeft een hoge lob. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajčev is nu in balbezit. Trajčev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gulevski probeert de bal aan de voet te houden. Trajčev rent richting de bal. Trajčev met een sublieme pass. Antonov is nu in balbezit. Antonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jovčev is nu in balbezit. Jovčev met een sublieme pass. Suleski rent richting de bal. Suleski schiet op doel. Stojkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - illija 0:1

34e minuut.
Trajčev is nu in balbezit. Trajčev passt de bal met de wreef. Antonov rent richting de bal. Antonov haalt uit met een fantastische trap. Vaskov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 47%, illija 53%.
Fotball Federation Of Macedonia - illija 0:1

53e minuut.
Hristov is nu in balbezit. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov begaat een overtreding. Hristov krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Damevski rent richting de bal. Damevski met een sublieme pass. Klungelig pakt Hristov de bal. Trajčev is nu in balbezit. Trajčev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 41%, illija 59%.
Fotball Federation Of Macedonia - illija 0:1