Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pelister illija
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Panovski kopt de bal weg. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov passt de bal met de wreef. Stojanov heeft problemen om de bal te vangen. Stojanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stojanov rent richting de bal. Silanov onderschept slim de pass. Silanov geeft een lange en hoge pass. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pelister - illija 1:0

32e minuut.
Nunkov is nu in balbezit. Donev onderschept slim de pass. Donev met een sublieme pass. Zajkovski rent richting de bal. Zajkovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Čučkov geeft de bal voor. Inworp. Misajlovski met de inworp. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev geeft een lange en hoge pass. Miserdovski bokst de bal weg.

42e minuut.
Končaliev onderschept slim de pass. Končaliev geeft de bal voor. Zajkovski kopt de bal weg. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pelister - illija 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pelister 48%, illija 52%.
FK Pelister - illija 2:0

64e minuut.
Spasov speelt de bal door. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Traikov probeert naar een medespeler te passen. Nunkov rent richting de bal. Crvenkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crvenkovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pelister 62%, illija 38%.
FK Pelister - illija 2:0