Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vardar Elite 7 over me
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Panovski schiet op doel. Mučitanov probeert de bal aan de voet te houden. Gogov maakt een afschuwelijke overtreding. Gogov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gogov rent richting de bal. Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev is nu in balbezit. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - over me 0:1

11e minuut.
Gogov is nu in balbezit. Mučitanov onderschept slim de pass. Mučitanov passt de bal in één keer door. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Simonovski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pop-Ordanov de bal onder controle te krijgen. Siljanovski met een sublieme pass. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Mučitanov met een sublieme pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev schiet op doel. Zibrecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovanovski met een snelle inworp. Mučitanov is nu in balbezit. Mučitanov schiet op doel. Parličev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - over me 0:2

31e minuut.
Gogov met een sublieme pass. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov geeft de bal voor. Panovski rent richting de bal. Panovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sarafov geeft de bal voor. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Simonovski met een snelle inworp. Torov is nu in balbezit. Torov passt de bal in één keer door. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 64%, over me 36%.
Vardar Elite 7 - over me 0:2

56e minuut.
Jovanovski passt de bal in één keer door. Mučitanov rent richting de bal. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pascua trapt de bal weg. Černopeev kopt de bal weg. Klungelig pakt Obetkovski de bal. Panovski is nu in balbezit. Panovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zibrecki geeft de bal voor. Inworp. Simonovski met de inworp. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov draait met de bal, schiet en ... Pascua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Karandžulov met een snelle inworp. Torov met een sublieme pass. Mučitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mučitanov haalt uit met een fantastische trap. Pascua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov onderschept slim de pass. Sarafov passt de bal met de wreef. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 65%, over me 35%.
Vardar Elite 7 - over me 0:2