Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
markos club illija
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Spasov geeft de bal voor. Sedloski rent richting de bal. Stojanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov draait met de bal, schiet en ... Radovski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - illija 0:1

18e minuut.
Hristov is nu in balbezit. Hristov geeft een hoge lob. Stojanov rent richting de bal. Stojanov schiet op doel. Sedloski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hristov probeert naar een medespeler te passen. Šopov is nu in balbezit. Šopov passt de bal zonder na te denken. Babunski is nu in balbezit. Babunski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
markos club - illija 1:1

24e minuut.
Spasov is nu in balbezit. Trpenovski onderschept slim de pass. Nunkov speelt de bal door. Šopov rent richting de bal. Šopov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Petkov geeft een hoge lob. Hristov rent richting de bal. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sedloski geeft de bal voor. Inworp. Misajlovski met een snelle inworp. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hristov met een sublieme pass. Stojanov is nu in balbezit. Petkov onderschept slim de pass. Jovčev onderschept slim de pass. Jovčev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Trpenovski heeft problemen om de bal te vangen. Stojanov onderschept slim de pass. Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov rent richting de bal. Stojanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - illija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 45%, illija 55%.
markos club - illija 1:2

57e minuut.
Stojanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radovski de bal onder controle te krijgen. Trpenovski is nu in balbezit. Jovčev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovčev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stojanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suleski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hristov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mončev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovčev is nu in balbezit. Suleski rent richting de bal. Suleski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Petkov is nu in balbezit. Petkov passt de bal met de wreef. Mončev rent richting de bal. Suleski onderschept slim de pass. Suleski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vaskov trapt de bal weg. Daar is Trpenovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovčev rent richting de bal. Jovčev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trpenovski rent richting de bal. Trpenovski passt de bal zonder na te denken. Nikolov geeft de bal voor. Babunski is nu in balbezit. Babunski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kitanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacoski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 53%, illija 47%.
markos club - illija 1:2