Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotball Federation Of Macedonia over me
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Antonov rent richting de bal. Antonov passt de bal met de wreef. Trajčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - over me 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Simonovski de bal onder controle te krijgen. Zlatarev kopt de bal weg. Jovčev met een sublieme pass. Klungelig pakt Parličev de bal. Parličev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Karandžulov is nu in balbezit. Karandžulov geeft de bal voor. Mučitanov met een sublieme pass. Parličev rent richting de bal. Parličev schiet op doel. Stojkov bokst de bal weg.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stojkov niet meer kan verder spelen. Džorlev komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Simonovski geeft een lange en hoge pass. Suleski kopt de bal weg. Daar is Antonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajčev rent richting de bal. Trajčev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trajčev trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jovčev met een snelle inworp. Karandžulov controleert de bal met de borst. Damevski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Siljanovski heeft problemen om de bal te vangen. Parličev is nu in balbezit. Sekulovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parličev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mučitanov neemt zijn aanloop. Džorlev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 57%, over me 43%.
Fotball Federation Of Macedonia - over me 1:0

58e minuut.
Suleski rent richting de bal. Suleski geeft een hoge lob. Zlatarev kopt de bal weg. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Damevski is nu in balbezit. Damevski geeft een hoge lob. Antonov is nu in balbezit. Trajčev rent richting de bal. Trajčev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 47%, over me 53%.
Fotball Federation Of Macedonia - over me 1:0