Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotball Federation Of Macedonia markos club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kitanov heeft problemen om de bal te vangen. Gulevski probeert naar een medespeler te passen. Hristov rent richting de bal. Antonov verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 1:0

16e minuut.
Stojkov met een harde bal richting middenveld. Trpenovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajčev. Trajčev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kitanov rent richting de bal. Kitanov draait met de bal, schiet en ... Ristovski kopt de bal weg. Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 1:1

22e minuut.
Petkov is nu in balbezit. Trajčev onderschept slim de pass. Trajčev met een sublieme pass. Antonov rent richting de bal. Antonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 47%, markos club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 1:1

47e minuut.
Jovčev met een sublieme pass. Trajčev is nu in balbezit. Petkov onderschept slim de pass. Antonov verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 2:1

51e minuut.
Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski onderschept slim de pass. Trajčev is nu in balbezit. Trajčev schiet op doel. Panov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 3:1

56e minuut.
Trpenovski is nu in balbezit. Kitanov is nu in balbezit. Kitanov probeert naar een medespeler te passen. Donev is nu in balbezit. Donev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Babunski onderschept slim de pass. Kitanov rent richting de bal. Kitanov passt de bal zonder na te denken. Babunski rent richting de bal. Babunski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Šopov onderschept slim de pass. Šopov passt de bal met de wreef. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kitanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotball Federation Of Macedonia 54%, markos club 46%.
Fotball Federation Of Macedonia - markos club 3:1