Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
over me illija
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Končaliev kopt de bal weg. Hristov probeert naar een medespeler te passen. Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Stojanov rent richting de bal. Stojanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - illija 0:1

6e minuut.
Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov is nu in balbezit. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
over me - illija 0:2

12e minuut.
Traikov speelt de bal door. Karandžulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanov begaat een overtreding. Stojanov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Simonovski geeft een lange en hoge pass. Vaskov speelt de bal door. Zlatarev kopt de bal weg. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Traikov rent richting de bal. Mučitanov onderschept slim de pass. Hristov is nu in balbezit. Mučitanov onderschept slim de pass. Mučitanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Siljanovski onderschept slim de pass. Siljanovski met een sublieme pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Končaliev de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Parličev rent richting de bal. Hristov is nu in balbezit. Parličev onderschept slim de pass. Parličev draait met de bal, schiet en ... Vaskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - illija 1:2

29e minuut.
Trajčev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spasov met een snelle inworp. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mučitanov probeert naar een medespeler te passen. Parličev is nu in balbezit. Damevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev onderschept slim de pass. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Parličev rent richting de bal. Jovčev onderschept slim de pass. Jovčev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stojanov de bal. Stojanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mučitanov probeert de bal met de borst te controleren. Hristov is nu in balbezit. Hristov geeft een hoge lob. Stojanov is nu in balbezit. Stojanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: over me 51%, illija 49%.
over me - illija 1:2

53e minuut.
Jovčev geeft de bal voor. Markov speelt de bal door. Klungelig pakt Karandžulov de bal. Stojanov rent richting de bal. Stojanov draait met de bal, schiet en ... Ignjatovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hristov controleert de bal met de borst. Mučitanov verovert de bal door een tackle van achteren. Mučitanov met een sublieme pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Markov rent richting de bal. Markov geeft een lange en hoge pass. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Jovanovski rent richting de bal. Nunkov onderschept slim de pass. Nunkov geeft een hoge lob. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: over me 40%, illija 60%.
over me - illija 1:2