Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anes fk Tikves
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Šapkarev met de inworp. Blazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blazev geeft een lange en hoge pass. Milevski is nu in balbezit. Milevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gogov kan de bal niet met de borst controleren. Minčev rent richting de bal. Matliev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matliev krijgt een gele kaart. Minčev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Stefov geeft een lange en hoge pass. Kosovič heeft problemen om de bal te vangen. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič onderschept slim de pass. Kosovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Matliev geeft een lange en hoge pass. Stefov is nu in balbezit. Mitreski is nu in balbezit. Mitreski passt de bal zonder na te denken. Minčev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stojkovski met een snelle inworp. Mitreski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spirovski. Spirovski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Stefov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski onderschept slim de pass. Mitreski probeert naar een medespeler te passen. Milevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - fk Tikves 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 49%, fk Tikves 51%.
anes - fk Tikves 1:0

50e minuut.
Spirovski heeft problemen om de bal te vangen. Stojkovski is nu in balbezit. Stojkovski geeft een hoge lob. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sarafov is nu in balbezit. Ќosev is nu in balbezit. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Kosovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Stavrik speelt de bal door. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitreski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stavrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogov kan de bal niet met de borst controleren. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šapkarev rent richting de bal. Kosovič onderschept slim de pass. Kosovič met een sublieme pass. Milevski is nu in balbezit. Milevski schiet op doel. Dimitrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mitreski met een snelle inworp. Matliev rent richting de bal. Minčev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Matliev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - fk Tikves 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 41%, fk Tikves 59%.
anes - fk Tikves 2:0