Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anes macedonia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Stanojevski geeft de bal voor. Inworp. Mladenov met een snelle inworp. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Šapkarev probeert naar een medespeler te passen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev passt de bal zonder na te denken. Matov is nu in balbezit. Matov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Todevski trapt de bal weg. Ignjatovski kopt de bal weg. Ќosev heeft problemen om de bal te vangen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Spirovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski passt de bal met de wreef. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Janev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matliev de bal. Minčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov onderschept slim de pass. Lekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - macedonia 1:0

36e minuut.
Spirovski rent richting de bal. Spirovski passt de bal met de wreef. Lekov is nu in balbezit. Lekov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minčev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Ognjanovski de bal. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev passt de bal met de wreef. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - macedonia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 40%, macedonia 60%.
anes - macedonia 2:0

46e minuut.
Vidimce rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blazev met de inworp. Matliev is nu in balbezit. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Neskovski trapt de bal weg. Ognjanovski kopt de bal weg. Spirovski rent richting de bal. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Stanojevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski passt de bal in één keer door. Ќosev speelt de bal door. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Spirovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ognjanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ќosev begaat een overtreding. Ognjanovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trpeski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Blazev geeft de bal voor. Mitreski rent richting de bal. Mitreski geeft een hoge lob. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - macedonia 3:0

82e minuut.
Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov onderschept slim de pass. Matov met een sublieme pass. Soposki is nu in balbezit. Soposki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Vaskov is nu in balbezit. Lekov onderschept slim de pass. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - macedonia 4:0

90e minuut.
Stanojevski probeert naar een medespeler te passen. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ќosev speelt de bal door. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 45%, macedonia 55%.
anes - macedonia 4:0