Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anes BARCELONA FAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Šapkarev passt de bal in één keer door. Vaskov rent richting de bal. Vaskov met een sublieme pass. Kitinov rent richting de bal. Kitinov geeft een lange en hoge pass. Trajanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. Janev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - BARCELONA FAN 0:1

28e minuut.
Matliev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Endekov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Grupčev is nu in balbezit. Grupčev geeft de bal voor. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blazev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Spirovski kopt de bal weg. Milevski is nu in balbezit. Turundžov rent richting de bal. Endekov rent richting de bal. Endekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Šapkarev rent richting de bal. Ќosev onderschept slim de pass. Ќosev speelt de bal door. Endekov is nu in balbezit. Endekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 50%, BARCELONA FAN 50%.
anes - BARCELONA FAN 0:1

46e minuut.
Vaskov met een sublieme pass. Kitinov is nu in balbezit. Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kitinov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vaskov rent richting de bal. Ќosev is nu in balbezit. Ќosev passt de bal met de wreef. Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen. Šapkarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Spirovski probeert naar een medespeler te passen. Todevski heeft problemen om de bal te vangen. Vaskov rent richting de bal. Vaskov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Todevski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
anes - BARCELONA FAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anes 52%, BARCELONA FAN 48%.
anes - BARCELONA FAN 0:2