Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk Tikves kf beshiktash
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kosovič verovert de bal door een tackle van achteren. Kosovič geeft de bal voor. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. Nikolovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk Tikves - kf beshiktash 1:0

16e minuut.
Mitreski verovert de bal door een tackle van achteren. Mitreski geeft een hoge lob. Kosovič heeft problemen om de bal te vangen. Kosovič schiet op doel. Milošov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Milošov trapt de bal weg van het doel. Pascua rent richting de bal. Pascua speelt de bal door. Krstev is nu in balbezit. Krstev schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Vaskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev speelt de bal door. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gogov is nu in balbezit. Gogov speelt de bal door. Sarafov probeert naar een medespeler te passen. Mitreski is nu in balbezit. Mitreski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk Tikves - kf beshiktash 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk Tikves 54%, kf beshiktash 46%.
fk Tikves - kf beshiktash 2:0

46e minuut.
Pascua probeert naar een medespeler te passen. Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fk Tikves - kf beshiktash 3:0

48e minuut.
Pascua probeert naar een medespeler te passen. Stojkovski is nu in balbezit. Mitrovski maakt een afschuwelijke overtreding. Mitrovski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mitreski haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Milošov trapt de bal weg. Stojanov probeert de bal met de borst te controleren. Stojanov geeft een hoge lob. Dimitrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vaskovski rent richting de bal. Pascua onderschept slim de pass. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk Tikves - kf beshiktash 3:1

53e minuut.
Stavrik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krstev is nu in balbezit. Krstev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Matliev is nu in balbezit. Gogov rent richting de bal. Gogov speelt de bal door. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Stojanov passt de bal met de wreef. Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstev passt de bal in één keer door. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Talevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajevski is nu in balbezit. Mitreski onderschept slim de pass. Mitreski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nikolovski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dimitrov trapt de bal weg. Šurmulikovski kopt de bal weg. Krstev probeert naar een medespeler te passen. Pascua is nu in balbezit. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dimitrov trapt de bal weg van het doel. Kosovič probeert naar een medespeler te passen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stefov is nu in balbezit. Mitrovski onderschept slim de pass. Mitrovski geeft een lange en hoge pass. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pascua is nu in balbezit. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Krstev speelt de bal door. Mitrovski is nu in balbezit. Mitrovski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk Tikves 54%, kf beshiktash 46%.
fk Tikves - kf beshiktash 3:1