Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelister anes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitreski met een snelle inworp. Cvetanov rent richting de bal. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Blazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blazev geeft een hoge lob. Simovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ġošev kopt de bal weg. Janev is nu in balbezit. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov draait met de bal, schiet en ... Ġuriќiќ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelister - anes 1:0

13e minuut.
Ġuriќiќ trapt de bal weg van het doel. Ќosev kopt de bal weg. Simovski probeert de bal aan de voet te houden. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvetanov. Cvetanov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jovevski passt de bal met de wreef. Blazev rent richting de bal. Simovski speelt de bal door. Lekov rent richting de bal. Lekov schiet op doel. Trajanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jovevski passt de bal met de wreef. Daar is Blazev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blazev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lekov de bal. Lekov schiet op doel. Trajanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Stanojevski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budžakoski met een snelle inworp. Ġošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġošev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Janev trapt de bal weg van het doel. Blazev is nu in balbezit. Jovevski probeert naar een medespeler te passen. Vangelov is nu in balbezit. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelister 51%, anes 49%.
Pelister - anes 1:0

46e minuut.
Ġošev verovert de bal door een tackle van achteren. Ġošev probeert naar een medespeler te passen. Lazarov rent richting de bal. Matliev onderschept slim de pass. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Ќosev de bal. Ġošev rent richting de bal. Ġošev passt de bal met de wreef. Vangelov is nu in balbezit. Vangelov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ќosev kan de bal niet met de borst controleren. Ġošev is nu in balbezit. Ġošev met een sublieme pass. Vangelov rent richting de bal. Vangelov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cvetanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitreski met een snelle inworp. Matliev rent richting de bal. Matliev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Spirovski is nu in balbezit. Spirovski geeft een hoge lob. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lekov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov onderschept slim de pass. Spasov geeft een lange en hoge pass. Vangelov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ġuriќiќ met een sublieme pass. Cvetanov kopt de bal weg. Stanojevski kan de bal niet met de borst controleren. Vangelov onderschept slim de pass. Vangelov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stanojevski is nu in balbezit. Stanojevski passt de bal met de wreef. Daar is Todevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangelov rent richting de bal. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ġuriќiќ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelister 56%, anes 44%.
Pelister - anes 1:0