Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA FAN jesmin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vaskov passt de bal in één keer door. Karčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karčev met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Berkovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:1

2e minuut.
Šapkarev met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaskov de bal. Kadrievski is nu in balbezit. Čadikovski onderschept slim de pass. Čadikovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Miloševski geeft een lange en hoge pass. Daar is Parličev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaskov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaskov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Silanov geeft de bal voor. Inworp. Kuslev met een snelle inworp. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Grupčev rent richting de bal. Čadikovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:2

30e minuut.
Šapkarev passt de bal met de wreef. Turundžov is nu in balbezit. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov schiet op doel. Berkovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:3

40e minuut.
Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velevski geeft een hoge lob. Gerasimovski rent richting de bal. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 47%, jesmin 53%.
BARCELONA FAN - jesmin 0:3

47e minuut.
Naumovski met een sublieme pass. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski passt de bal met de wreef. Silanov controleert de bal met de borst. Silanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:4

50e minuut.
Silanov kan de bal niet met de borst controleren. Silanov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kadrievski de bal onder controle te krijgen. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski passt de bal in één keer door. Turundžov rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:5

71e minuut.
Miloševski geeft een lange en hoge pass. Naumovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumovski passt de bal met de wreef. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:6

74e minuut.
Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski is nu in balbezit. Kostadinov rent richting de bal. Čadikovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadikovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Silanov onderschept slim de pass. Kadrievski met een sublieme pass. Vaskov rent richting de bal. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Silanov is nu in balbezit. Silanov geeft een hoge lob. Karčev probeert de bal met de borst te controleren. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - jesmin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 65%, jesmin 35%.
BARCELONA FAN - jesmin 0:7