Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA FAN kf beshiktash
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Karčev geeft een hoge lob. Stojčevski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascua de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap. Turundžov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Šapkarev rent richting de bal. Stojčevski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karčev de bal. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Berkovski trapt de bal weg van het doel. Stojčevski kopt de bal weg. Turundžov probeert de bal met de borst te controleren. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stojanov met een snelle inworp. Krstev is nu in balbezit. Krstev geeft de bal voor. Turundžov is nu in balbezit. Pascua onderschept slim de pass. Berkovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - kf beshiktash 0:1

13e minuut.
Miloševski met een sublieme pass. Kitinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakalarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čakalarov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Talevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Turundžov de bal. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - kf beshiktash 0:2

18e minuut.
Vodeničarski geeft de bal voor. Daar is Nikolovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaskov is nu in balbezit. Vaskov schiet op doel. Milošov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - kf beshiktash 1:2

23e minuut.
Inworp. Mitrovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojčevski speelt de bal door. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - kf beshiktash 1:3

32e minuut.
Talevski is nu in balbezit. Gerasimovski begaat een overtreding. Talevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turundžov is nu in balbezit. Pascua onderschept slim de pass. Pascua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FAN - kf beshiktash 1:4

32e minuut.
Vaskov probeert naar een medespeler te passen. Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 63%, kf beshiktash 37%.
BARCELONA FAN - kf beshiktash 1:4

55e minuut.
Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolovski geeft een lange en hoge pass. Daar is Turundžov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Berkovski met een harde bal richting middenveld. Mitrovski probeert de bal met de borst te controleren. Miloševski begaat een overtreding. Miloševski krijgt een gele kaart. Mitrovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojčevski met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov verovert de bal door een tackle van achteren. Krstev onderschept slim de pass. Krstev draait met de bal, schiet en ... Berkovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Mitrovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimovski probeert naar een medespeler te passen. Talevski speelt de bal door. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gerasimovski speelt de bal door. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev speelt de bal door. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vodeničarski met een sublieme pass. Vaskov rent richting de bal. Vaskov passt de bal in één keer door. Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen. Šapkarev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FAN 56%, kf beshiktash 44%.
BARCELONA FAN - kf beshiktash 1:4