Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macedonia kf beshiktash
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Krstev probeert naar een medespeler te passen. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski onderschept slim de pass. Krstev onderschept slim de pass. Krstev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Talevski passt de bal zonder na te denken. Pascua is nu in balbezit. Vidimce is nu in balbezit. Pascua verovert de bal door een tackle van achteren. Pascua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mitrovski geeft een lange en hoge pass. Pascua heeft problemen om de bal te vangen. Minčev is nu in balbezit. Pascua verovert de bal door een tackle van achteren. Pascua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minčev met een harde bal richting middenveld. Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski speelt de bal door. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Minčev trapt de bal weg. Simitčiev controleert de bal met de borst. Vladev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Minčev geeft een lange en hoge pass. Matov rent richting de bal. Simitčiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simitčiev krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stojanov probeert naar een medespeler te passen. Krstev heeft problemen om de bal te vangen. Krstev met een sublieme pass. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macedonia - kf beshiktash 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macedonia 73%, kf beshiktash 27%.
macedonia - kf beshiktash 0:1

51e minuut.
Simitčiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trpeski is nu in balbezit. Simitčiev begaat een overtreding. Simitčiev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Stojanov kopt de bal weg. Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Krstev probeert naar een medespeler te passen. Ignjatovski is nu in balbezit. Pascua is nu in balbezit. Krstev rent richting de bal. Krstev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Talevski rent richting de bal. Talevski geeft de bal voor. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua verovert de bal door een tackle van achteren. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Čakalarov rent richting de bal. Čakalarov geeft een hoge lob. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. Neskovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macedonia - kf beshiktash 0:2

83e minuut.
Talevski speelt de bal door. Stojanov rent richting de bal. Soposki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soposki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macedonia 58%, kf beshiktash 42%.
macedonia - kf beshiktash 0:2