Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muce United sefer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Turpin passt de bal in één keer door. Sendov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov speelt de bal door. Levski is nu in balbezit. Levski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gligorov met een sublieme pass. Kneževiќ rent richting de bal. Met opzet legt Grozdanovski zijn tegenspeler op de grond. Kneževiќ roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kneževiќ kan niet meer verder spelen. Cvetanov komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pačev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorceski met een snelle inworp. Sendov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov geeft een lange en hoge pass. Velevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čadikovski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jovevski controleert de bal met de borst. Dalkalačev verovert de bal door een tackle van achteren. Jovevski maakt een afschuwelijke overtreding. Jovevski krijgt een gele kaart. Dalkalačev raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasilevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pačev onderschept slim de pass. Pačev geeft een lange en hoge pass. Cvetanov rent richting de bal. Cvetanov haalt uit met een fantastische trap. Avramov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muce United - sefer 1:0

18e minuut.
Pačev rent richting de bal. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin probeert naar een medespeler te passen. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Levski onderschept slim de pass. Levski passt de bal zonder na te denken. Turpin is nu in balbezit. Turpin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muce United - sefer 1:1

27e minuut.
Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gligorov. Grozdanovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozdanovski met een snel genomen vrije trap. Šapkarov rent richting de bal. Levski verovert de bal door een tackle van achteren. Levski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gorceski geeft een hoge lob. Sendov rent richting de bal. Sendov geeft de bal voor. Levski is nu in balbezit. Levski haalt uit met een fantastische trap. Velevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gligorov speelt de bal door. Cvetanov is nu in balbezit. Sendov is nu in balbezit. Cvetanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Muce United - sefer 2:1

38e minuut.
Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin passt de bal zonder na te denken. Levski rent richting de bal. Levski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muce United - sefer 2:2

40e minuut.
Najdoski onderschept slim de pass. Najdoski geeft een hoge lob. Radovski kopt de bal weg. Turpin rent richting de bal. Turpin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sendov geeft een hoge lob. Levski rent richting de bal. Čadikovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čadikovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muce United 54%, sefer 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muce United - sefer 2:2

49e minuut.
Radovski is nu in balbezit. Radovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Najdoski met een snelle inworp. Turpin met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin schiet op doel. Radovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levski is nu in balbezit. Levski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muce United 47%, sefer 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muce United - sefer 2:2