Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Rabotnicki Sportefe FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gulevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popov komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Mazneikov geeft een lange en hoge pass. Levski kopt de bal weg. Nikov is nu in balbezit. Silanov rent richting de bal. Silanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kitančev onderschept slim de pass. Nikov is nu in balbezit. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap. Zdravkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lukiќ speelt de bal door. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov passt de bal zonder na te denken. Silanov is nu in balbezit. Silanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Inworp. Krstev met een snelle inworp. Uzunov is nu in balbezit. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Petkov kopt de bal weg. Krstev heeft problemen om de bal te vangen. Lukiќ met een sublieme pass. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski verovert de bal door een tackle van achteren. Markov verovert de bal door een tackle van achteren. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Rabotnicki - Sportefe FC 0:1

41e minuut.
Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikov speelt de bal door. Silanov rent richting de bal. Silanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Rabotnicki - Sportefe FC 1:1

44e minuut.
Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazneikov onderschept slim de pass. Mazneikov speelt de bal door. Ristov is nu in balbezit. Ristov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Rabotnicki - Sportefe FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 38%, Sportefe FC 62%.
Fk Rabotnicki - Sportefe FC 1:2

53e minuut.
Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrievski onderschept slim de pass. Met opzet legt Levski zijn tegenspeler op de grond. Levski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Levski is nu in balbezit. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Levski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Ġorģioski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristovski met de inworp. Nikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 55%, Sportefe FC 45%.
Fk Rabotnicki - Sportefe FC 1:2