Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefer ththgfhgf
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mitrovski is nu in balbezit. Ġurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġurovski met een sublieme pass. Turpin rent richting de bal. Turpin schiet op doel. Kokarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorceski speelt de bal door. Turpin rent richting de bal. Turpin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ġurovski kan de bal niet met de borst controleren. Georgievski speelt de bal door. Mitrovski geeft de bal voor. Panov controleert de bal met de borst. Panov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Grozdanovski is nu in balbezit. Panov onderschept slim de pass. Panov probeert naar een medespeler te passen. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - ththgfhgf 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Anastasiadis de bal. Georgievski is nu in balbezit. Georgievski geeft een lange en hoge pass. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis haalt uit met een fantastische trap. Kokarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Georgievski speelt de bal door. Jovevski heeft problemen om de bal te vangen. Jovevski speelt de bal door. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Georgievski heeft problemen om de bal te vangen. Najdoski is nu in balbezit. Georgievski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Georgievski krijgt een gele kaart. Najdoski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Grozdanovski controleert de bal met de borst. Turpin rent richting de bal. Turpin met een sublieme pass. Daar is Anastasiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasiadis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 43%, ththgfhgf 57%.
sefer - ththgfhgf 0:1

57e minuut.
Mitrovski verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrovski passt de bal met de wreef. Daar is Ġurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Najdoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sendov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Turpin de bal. Turpin schiet op doel. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis schiet op doel. Kokarev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 57%, ththgfhgf 43%.
sefer - ththgfhgf 0:1