Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muce United KIKO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Graniќ rent richting de bal. Korubinov onderschept slim de pass. Korubinov passt de bal met de wreef. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dalkalačev geeft een hoge lob. Graniќ is nu in balbezit. Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ schiet op doel. Cončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Muce United - KIKO 1:0

31e minuut.
Dalkalačev geeft een lange en hoge pass. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski maakt een afschuwelijke overtreding. Sotirovski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muce United 52%, KIKO 48%.
Muce United - KIKO 1:0

52e minuut.
Gecevski geeft de bal voor. Inworp. Vasilevski met een snelle inworp. Dalkalačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkalačev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pačev geeft de bal voor. Gecevski kopt de bal weg. Simitčiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap. Cončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dalkalačev neemt de hoekschop. Pačev kopt de bal weg. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Graniќ is nu in balbezit. Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorov speelt de bal door. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gligorov passt de bal in één keer door. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ maakt een afschuwelijke overtreding. Kneževiќ krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Šapkarov geeft een hoge lob. Inworp. Janev met een snelle inworp. Apostolovski is nu in balbezit. Apostolovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dalkalačev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angelevski. Dalkalačev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gligorov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muce United - KIKO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muce United 41%, KIKO 59%.
Muce United - KIKO 2:0