Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghujg Fk Rabotnicki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Ġuriќiќ geeft de bal voor. Bajevski kopt de bal weg. Bandulovski probeert de bal met de borst te controleren. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani schiet op doel. Pascua bokst de bal weg.

18e minuut.
Kitančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksovski met een sublieme pass. Agani rent richting de bal. Agani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maznov rent richting de bal. Levski rent richting de bal. Maznov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maznov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Ġuriќiќ de bal onder controle te krijgen. Pascua speelt de bal door. Bajevski kopt de bal weg. Agani rent richting de bal. Agani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maznov onderschept slim de pass. Maznov geeft een lange en hoge pass. Agani rent richting de bal. Agani draait met de bal, schiet en ... Pascua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghujg 36%, Fk Rabotnicki 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghujg - Fk Rabotnicki 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Agani de bal. Bandulovski rent richting de bal. Agani verovert de bal door een tackle van achteren. Agani schiet op doel. Pascua probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bajevski kopt de bal weg. Aleksovski rent richting de bal. Kitančev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitančev krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gogov geeft een lange en hoge pass. Levski kopt de bal weg. Agani heeft problemen om de bal te vangen. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ristovski met de inworp. Levski controleert de bal met de borst. Kitančev is nu in balbezit. Kitančev geeft een hoge lob. Silanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Silanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajevski is nu in balbezit. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bajevski onderschept slim de pass. Bajevski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terziovski de bal. Agani verovert de bal door een tackle van achteren. Agani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nikov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Silanov de bal onder controle te krijgen. Ristevski is nu in balbezit. Silanov onderschept slim de pass. Silanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Petkovski trapt de bal weg van het doel. Maznov rent richting de bal. Maznov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agani de bal. Agani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nikov rent richting de bal. Agani onderschept slim de pass. Agani probeert naar een medespeler te passen. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaskovski met een snelle inworp. Bandulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski onderschept slim de pass. Aleksovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gogov rent richting de bal. Gogov passt de bal in één keer door. Kitančev is nu in balbezit. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski schiet op doel. Pascua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghujg 38%, Fk Rabotnicki 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghujg - Fk Rabotnicki 0:0