Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Rabotnicki ghujg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Krstev met een snelle inworp. Bajevski rent richting de bal. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikov geeft een lange en hoge pass. Silanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Agani onderschept slim de pass. Agani passt de bal in één keer door. Kitančev heeft problemen om de bal te vangen. Agani verovert de bal door een tackle van achteren. Agani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vaskovski geeft een hoge lob. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġuriќiќ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agani raakt geblesseerd tijdens het duel. Aleksovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski draait met de bal, schiet en ... Svrzikapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Rabotnicki - ghujg 0:1

26e minuut.
Krstev verovert de bal door een tackle van achteren. Krstev probeert naar een medespeler te passen. Ristevski verovert de bal door een tackle van achteren. Silanov heeft problemen om de bal te vangen. Silanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Agani controleert de bal met de borst. Bandulovski is nu in balbezit. Agani verovert de bal door een tackle van achteren. Agani schiet op doel. Svrzikapa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Rabotnicki - ghujg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 67%, ghujg 33%.
Fk Rabotnicki - ghujg 0:2

48e minuut.
Nikov geeft een lange en hoge pass. Krstev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstev passt de bal met de wreef. Nikov is nu in balbezit. Nikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski met een sublieme pass. Bandulovski rent richting de bal. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gogov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristovski met een snelle inworp. Nikov is nu in balbezit. Nikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aleksovski rent richting de bal. Levski rent richting de bal. Levski met een sublieme pass. Agani rent richting de bal. Agani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Obetkovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krstev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikov rent richting de bal. Nikov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 50%, ghujg 50%.
Fk Rabotnicki - ghujg 0:2