Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefer Fk Rabotnicki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Petrov rent richting de bal. Petrov geeft een lange en hoge pass. Bandulovski heeft problemen om de bal te vangen. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Fk Rabotnicki 1:0

22e minuut.
Turpin speelt de bal door. Nikov rent richting de bal. Silanov is nu in balbezit. Nikov rent richting de bal. Nikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jovevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ġurovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpin rent richting de bal. Levski rent richting de bal. Levski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 42%, Fk Rabotnicki 58%.
sefer - Fk Rabotnicki 1:0

49e minuut.
Levski onderschept slim de pass. Levski geeft een hoge lob. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov geeft de bal voor. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Fk Rabotnicki 2:0

57e minuut.
Kitančev heeft problemen om de bal te vangen. Turpin rent richting de bal. Turpin passt de bal zonder na te denken. Levski rent richting de bal. Levski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin passt de bal zonder na te denken. Levski rent richting de bal. Levski haalt uit met een fantastische trap. Pascua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Fk Rabotnicki 3:0

68e minuut.
Jovevski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Najdoski de bal. Najdoski geeft een hoge lob. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov schiet op doel. Levski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrov probeert de bal aan de voet te houden. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ġurovski onderschept slim de pass. Ġurovski passt de bal met de wreef. Turpin is nu in balbezit. Levski is nu in balbezit. Levski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Najdoski is nu in balbezit. Krstev onderschept slim de pass. Krstev geeft een hoge lob. Silanov rent richting de bal. Silanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov is nu in balbezit. Nikov speelt de bal door. Silanov is nu in balbezit. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ġurovski onderschept slim de pass. Ġurovski speelt de bal door. Grozdanovski is nu in balbezit. Silanov is nu in balbezit. Silanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Fk Rabotnicki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 49%, Fk Rabotnicki 51%.
sefer - Fk Rabotnicki 3:1