Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefer Sportefe FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Uzunov met de inworp. Daar is Dimitrievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sendov met een sublieme pass. Markov is nu in balbezit. Markov haalt uit met een fantastische trap. Levski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Sportefe FC 0:1

18e minuut.
Uzunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin passt de bal met de wreef. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ġurovski passt de bal in één keer door. Najdoski rent richting de bal. Najdoski geeft een hoge lob. Levski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sefer - Sportefe FC 1:1

31e minuut.
Turpin is nu in balbezit. Koprov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprov passt de bal met de wreef. Ristov is nu in balbezit. Ristov draait met de bal, schiet en ... Levski bokst de bal weg. Ristov is nu in balbezit. Ristov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Sportefe FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 57%, Sportefe FC 43%.
sefer - Sportefe FC 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Jovevski de bal. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazneikov passt de bal met de wreef. Ristov is nu in balbezit. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gorceski rent richting de bal. Markov rent richting de bal. Markov passt de bal in één keer door. Ristov is nu in balbezit. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Markov rent richting de bal. Markov passt de bal met de wreef. Boseovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski onderschept slim de pass. Levski haalt uit met een fantastische trap. Zdravkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 43%, Sportefe FC 57%.
sefer - Sportefe FC 1:2