Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghujg KIKO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Janev onderschept slim de pass. Janev speelt de bal door. Aleksovski speelt de bal door. Agani rent richting de bal. Agani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghujg - KIKO 1:0

6e minuut.
Graniќ probeert naar een medespeler te passen. Apostolovski is nu in balbezit. Apostolovski geeft de bal voor. Sotirovski rent richting de bal. Sotirovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Novakov met een harde bal richting middenveld. Apostolovski heeft problemen om de bal te vangen. Apostolovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Graniќ met een sublieme pass. Aleksovski is nu in balbezit. Angelevski maakt een afschuwelijke overtreding. Aleksovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajevski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Simitčiev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ghujg - KIKO 2:0

15e minuut.
Gogov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janev met de inworp. Apostolovski is nu in balbezit. Apostolovski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznov verovert de bal door een tackle van achteren. Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznov verovert de bal door een tackle van achteren. Maznov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Graniќ rent richting de bal. Aleksovski verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksovski met een sublieme pass. Agani rent richting de bal. Agani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghujg 51%, KIKO 49%.
ghujg - KIKO 2:0

70e minuut.
Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski passt de bal met de wreef. Sotirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Agani is nu in balbezit. Dimitrov onderschept slim de pass. Dimitrov geeft de bal voor. Sotirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghujg 44%, KIKO 56%.
ghujg - KIKO 2:0