Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Rabotnicki KIKO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Terziovski rent richting de bal. Graniќ rent richting de bal. Terziovski begaat een overtreding. Graniќ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graniќ komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nikov met een sublieme pass. Ristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristovski geeft een hoge lob. Silanov probeert de bal met de borst te controleren. Silanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Apostolovski rent richting de bal. Nikov onderschept slim de pass. Janev maakt een afschuwelijke overtreding. Janev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski onderschept slim de pass. Apostolovski passt de bal met de wreef. Sotirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bandulovski rent richting de bal. Apostolovski onderschept slim de pass. Apostolovski probeert naar een medespeler te passen. Sotirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nikov kopt de bal weg. Gecevski is nu in balbezit. Silanov onderschept slim de pass. Silanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Traikov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Rabotnicki - KIKO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 35%, KIKO 65%.
Fk Rabotnicki - KIKO 1:0

47e minuut.
Petkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janev met een snelle inworp. Apostolovski rent richting de bal. Apostolovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Rabotnicki - KIKO 1:1

52e minuut.
Angelevski met een sublieme pass. Ġuriќiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski onderschept slim de pass. Sotirovski haalt uit met een fantastische trap. Pascua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bandulovski trapt de bal weg. Nikov rent richting de bal. Nikov probeert naar een medespeler te passen. Silanov rent richting de bal. Silanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petkov geeft een lange en hoge pass. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov rent richting de bal. Silanov rent richting de bal. Silanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Graniќ is nu in balbezit. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski met een sublieme pass. Sotirovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kitančev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steriovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Rabotnicki 53%, KIKO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Rabotnicki - KIKO 1:1